A Neno elektromos mellszívók összehasonlítása

Az anyatej felülmúlhatatlan. A szoptatás erősíti a természetes köteléket anya és babája között. Ezért a Neno cég többek között arra is gondolt, hogy segítse az anyák mindennapi életét, megalkotva az elektromos mellszívókat. Egy gyermek akár napi 8-12 alkalommal is igényli a táplálást, a mellszívóink ebben nyújtanak segítséget. Nem tudja, hogy melyik mellszívót válassza, a cikk elolvasása után választ kap kérdésére.

Elektromos mellszívó

Sok anya azt mondja, hogy a szoptatás a legélvezetesebb és legváratlanabb élmény, amit egész anyaságod során átélhetsz. A természet úgy rendezte be, hogy hormonok egész sora irányítja a szervezetet, hogy az etetés a lehető legsimább legyen. Sajnos a szoptatás nem mindig megy zökkenőmentesen – a stressz, az idegek, a külső és belső tényezők túl alacsonyra tehetik az anyatej mennyiségét. A megfelelően kiválasztott mellszívó segíthet.

A szoptatás összetett folyamat, 4-6 hétig tart. Ez új jelenség számodra és babád számára is, így mindketten fokozatosan megszokjátok az új körülményeket. Mint minden készség, a mellszívó használatának megtanulása is eltart egy ideig. A mellszívót használó anyukák biztosítják, hogy megéri a fáradtságot, mert számos előnnyel jár nekik és gyermekeiknek.

Minden Neno elektromos mellszívó utánozza a baba természetes ritmusát és szopási erejét, eleinte gyors és sekély, majd lelassul és elmélyül.

Ez a stimulációs és mély fázis a mellszívóba épített rendszer automatikusan módot vált, de ezeket manuálisan is vezérelhetjük a képernyőn. Tehát csak pihennie kell és a mellszívó elvégzi Ön helyett a munkát. A választott modelltől függően többféle stimulációs móddal és pumpálási szinttel rendelkeznek. Ezeket a beállításokat saját igénye szerint módosíthatja. Helyezze magát kényelmes testhelyzetbe majd növelje a vákuumot míg kényelmetlenné válik és csökkentse egy fokkal. Így garantálva a legjobb eredményt. A pumpálás azonban gyakorlás kérdése, ezért ne keseredjen el ha az első próbálkozásra nem sikerül elérni a megfelelő mennyiséget.

Melyik mellszívót válasszam?

A modern anyukák az elektronikus mellszívókat választják. Miért használjunk megerőltető kézi mellszívókat ha egyszerűbbé és élvezetesebbé teheti a pumpálást. A Neno mellszívót csendes működése miatt az anyukák ajánlják. Előfordul, hogy éjszaka le kell fejni a felesleges tejet és a hangtalan mellszívó nem ébreszti fel partnerét és az alvó babát. Az elektronikus mellszívók akkumulátora 120 percnyi munkát tesz lehetővé újra töltés nélkül. Ezt a funkciót a professzionálisan aktív anyukák különösen nagyra értékelik, mert akár magukkal is vihetik bárhová.

 

Neno Angelo – 3 fázisú elektronikus mellszívó LED lámpával

Neno Angelo az első helyen áll a szimpla mellszívók között. Ez az első egyetlen elektronikus mellszívó három működési fázissal, mindegyik kilenc szint stimulációval és expresszióval. Az 1. fázis a stimuláció és masszázs, amely serkenti a tejcsatornák működését. Ez egy sekély és gyors szívást utánzó mód, a 2. fázis szivattyúzás – mély és lassú. A 3. fázis vegyes üzemmód utánozza a baba szoptatását, és egyesíti az első két fázist. A mellek teljes kiürítésére és a laktáció fokozására is szolgál. A teljes ciklus után a Neno Angelo mellszívó automatikusan kikapcsol. A készülék teljesen vezeték nélküli – a kompakt méret és a palackba és a tölcsérbe integrált akkumulátor lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között használja. Saját LED lámpával is rendelkezik, hogy éjszaka is hasznos legyen vagy bárhol ahol nem szeretne további fényt használni.

Tartozékok: pumpa, tejesüveg, palack kupak a hűtőben való tároláshoz, 2 szelep, membrán, tölcsér és fedél, USB-C kábel, kézikönyv

Neno Bella – 2 fázisú elektronikus mellszívó

A Neno Bella 2021 bestseller-je. Ez egy elektronikus mellszívó gyönyörű púderrózsaszín színben. Az Angeloval ellentétben a Bella modellben nincs a palackba integrált akkumulátor hanem külön alkatrész a készülék pumpája. Ennek köszönhetően csak egy puha szilikon tölcsérrel ellátott cumisüveget tartasz a melleden, a vezérlő készüléket pedig aszalra vagy kanapéra teheted. A mellszívó két fázisú stimuláció (6 fokozat) pumpálás (9 fokozat) üzemmódban működik. Pihenjen és lazítson mert csak így érhet el jó pumpálási eredményeket. Ne aggódjon ha elfelejtené kikapcsolni a készüléket, mivel 30 perc után automatikusan kikapcsol.

Tartozékok: pumpa, tejesüveg, palack kupak a hűtőben való tároláshoz, 2 szelep, membrán, tölcsér és fedél, USB-C kábel, kézikönyv

 

Neno Uno – 2 fázisú vezeték nélküli elektronikus mellszívó

Neno Uno A fiatal anyák gyakran választják a kis súlya miatt – mindössze 300 gramm, kompakt mérete és a további csövek és vezetékek hiánya miatt. A pumpa és a kijelző a cumisüveg kupakjába került, így a szívóerő beállításához és a mellszívó működéséhez szükséges minden elem egy kéznél van. Mint minden Neno mellszívó, ez a modell is teljesen vezeték nélküli, és bárhová magával viheti – parkba, munkába vagy kirándulásra. Egy USB- csatlakozóval történő töltés akár 2 órás működést, azaz négy teljes mellszívó ciklust biztosít. A mellszívó vezeték nélküli kialakítása és speciális felépítése megakadályozza a tej visszafolyását, ennek köszönhetően gondoskodik az anya egészségéről.

Tartozékok: pumpa, tejesüveg, palack kupak a hűtőben való tároláshoz, 2 szelep, membrán, tölcsér és fedél, USB-C kábel, kézikönyv

Dupla mellszívó – aktív anyáknak

A kettős anyatej hatékonyabb, mint a szimpla mellszívó. A dupla mellszívó javítja a laktációt, ezért 1/5-tel több tejet ad le. Így nem kell aggódnia, hogy a babának elegendő ételt készített elő a távolléte idejére. A tejet hűtőszekrényben is tárolhatod, sőt a Neno zacskókban akár lefagyaszthatod.

 

Neno Camino– 3 fázisú prémium mellszívó

Dupla vezeték nélküli elektronikus mellszívó Neno Camino olyan modern anyák számára készült, akik a szakmai ambícióikat a tudatos anyasággal ötvözik. Kicsi, könnyű és praktikus. Ennek köszönhetően soha nem fogja érezni a felesleges tej kellemetlen érzését a melleiben – még utazás, munkahely vagy séta közben sem.

A Camino egy tökéletes ajándék nem csak a funkcionalitása, hanem exkluzív kialakítása miatt amihez jár egy bársony tárolótáska.

  • fázis – stimuláló masszázs: intenzív és sekély mozdulatok, serkentik a laktációt. Ebben az üzemmódban 5 működési szint áll rendelkezésre, amelyeket igényeinek megfelelően állíthat be.
  • fázis – a táplálékfelvétel mély kifejezésére. A hosszú és mély szívólöketek hatékony táplálékfelvételt biztosítanak. Ez az üzemmód 9 állítható működési szintből áll.
  • fázis – A vegyes üzemmód a baba szoptatási mintáját utánozza, a baba szoptatásának sebességét és erejét utánozza. Használható a pumpálás végén, hogy segítse a mell ürítését és fokozza a laktációt.

A Camino mellszívó palackjai is prémium anyagból készülnek. Ez az anyag jobban ellenáll a sérüléseknek, elnyeli az ütközési energiát, nem változtatja meg a színét és nem ereszt szagokat.

Tartozékok: pumpa, 2 Premium palack, 2 palacktartó, 2 palackkupak a hűtőszekrényben való tároláshoz, 4 szelep, 2 membrán, szilikon kábel, 2 tölcsér és fedél, USB-C kábel, használati utasítás

Neno Bueno– 2 fázisú prémium dupla mellszívó

A tej előkészítése ideális megoldás, ha rövid időre távol van a babától. Ennek köszönhetően előre elkészítheti a gyermeke táplálására szükséges adagot, amelyet a fagyasztóból vagy hűtőből csak elő kell venni, így akár partnere is meg tudja etetni.

Neno Bueno vezeték nélküli dupla mellszívónak előnye van a többi mellszívóval szemben – a dupla mellszívót egyszerűen szimplává tudja alakítani. Egyik mellén akár használhatja a készüléket míg a másikon egyidejűleg táplálja gyermekét. A mellszívó csövek nem rendelkeznek a hagyományos keresztkötéssel, hanem mindegyik külön-külön csatlakozik a pumpáló berendezéshez. A Bueno palackok sérülésálló és BPA mentes anyagból készülnek, mindegyik űrtartalma 180 ml.

Tartozékok: pumpa, 2 PREMIUM palack, 2 kulacstartó, 2 palackkupak a hűtőben való tároláshoz, 4 szelep, 2 membrán, szilikon kábel, 2 tölcsér, 2 tölcsérfedél, USB-C kábel, használati útmutató

Neno Bella Twin– 2 fázisú prémium dupla mellszívó

Új elektronikus dupla mellszívónk egy felfrissített és kibővített bestseller amelyekben anyák ezrei bíznak.

A Neno Bella  Twin vezeték nélküli dupla mellszívó finom rózsa arany bevonattal rendelkezik, pumpáját pedig enyhén szaténfényű porspré borítja. Két munkafázis – stimulációnak és az expressziónak 6 illetve 9 teljesítmény szintje van, melyeket egyszerűen beállíthat az intelligens érintőképernyőn. Két perc használat után automatikusan átvált stimulációról pumpálásra így nem kell semmit sem tennie. Csak lazítson és hagyja, hogy a Bella Twin elvégezze a dolgát. A mellszívó mindössze 733 grammot nyom, így magaddal viheted nyaralásra, hosszú útra vagy munkába. A készülék kompatibilis minden méretű Neno palackkal valamint az élelmiszerek fagyasztására szolgáló tasakkal. A tasakot közvetlenül a mellszívóra is teheti.

Tartozékok: pumpa, 2 tejesüveg, 2 db kulacstartó, 4 db szelep, 2 db membrán, szilikon kábel, 2 db tölcsér, 2 db tölcsérfedél, USB-C kábel, kézikönyv

Neno Due– dupla vezeték nélküli elektromos mellszívó

Vezeték nélküli elektromos dupla mellszívó külső érintőpanellel, kétfázisú rendszerben működik – stimuláció és kifejezés. Lehetővé teszi, hogy egyszerre két mellből is tejet fejtsen ki ezzel időt takarít meg. Az egyszerre két mellből történő tej kinyerés táplálóbbá és kalóriadúsabbá válik az idő múlásával, mint felváltva. A készülék megjegyzi a korábban használt beállításokat így nem kell minden használat után újra beállítani. A készüléket az egyik vagy mindkét mellről válthatja az etetési módok között. A beépített akkumulátor tápellátásának köszönhetően a mellszívót utazásra is magával viheti és használhatja, még akkor is ha nincs a közelben konnektor.

Tartozékok: pumpa, 2 db tejesüveg, 2 db palacktartó, 4 db szelep, 2 db membrán, 2 db szilikon cső, 2 db tölcsér, 2 db tölcsérfedél, USB-C kábel, kézikönyv

Neno Mare–vezeték nélküli dupla mellszívó

Minden anya más, ezért a mi mellszívónkban univerzális megoldásokat alkalmaztunk a pumpaerő személyre szabásának lehetőségével és a laktációt serkentő masszázzsal. A Neno Mare a baba természetes szoptatási folyamatát utánozza – először gyorsan és könnyedén működik, majd mélyen elmélyíti a szoptatást és a pumpálást. Az üzemmódok egybeállított idő elteltével automatikusan átváltanak, de egyenként is bármikor válthatók. A készülék emlékezni fog az Ön preferenciáira és kedvenc beállításaiban bekapcsol amikor legközelebb szeretné használni. A Mare illeszkedik a modell anyukák életmódjához. Könnyű, kompakt kialakítású és USB újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Ez lehetővé teszi a tejfejést bármikor, bárhol a kényelem feláldozása nélkül. Csöveket az akkumulátorra külön is rögzíthetjük, így használhatunk dupla vagy szimpla mellszívót – igény szerint.

Tartozékok: pumpa, 2 db tejesüveg, 2 db kulacstartó, 4 db szelep, 2 db membrán, 2 db szilikon cső, 2 db tölcsér, 2 db tölcsérfedél, USB-C kábel, használati útmutató